<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1542164732782740182\x26blogName\x3dA+Z+U+R+A\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/\x26vt\x3d-1678242084661114700', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
assalamualaikum

welcome,i'm azura..19..johorean..
nice to meet you..



+ follow | Email | twitter | Facebook
Home | Dashboard
Friends:

chitchat:



Google + follower



recent update :
the sadness september..
written on Thursday, 19 September 2013 @ 22:01 ✈

assalamualaikum..
hari nie zura rase macam terbanyak laa pulak entry yang 
zura buat..kan..
maklum lah tak selalu online..idea tengah mencurah-curah..so ape lagi..taip je laa kan..
seperti sedia maklum kat tepi tu ade tulis kan..birthday zura 28.9.2013..tak lame je lagi..

tapi taun nie zura sambut secare sederhane je..tak macam selalu excited nak tunggu tarikh tu..
sape yang ade bace entry zura yang sebelum nie..2 hari lepas..17.9.2013 abang zura dah pun dijemput Allah untuk kembali ke sisiNye..
sape yang tak sedihkan..tapi zura redha je..Allah lebih sayang abang zura..mungkin lepas nie zura pulak yang akan menyusul plak kan..kite tak tau..

intro yang panjang..hehe..
sejak taun lepas..bulan september adelah bulan yang agak sedih bagi zura..


1.taun lepas bulan september..lebih dari 5 ekor kucing zura mati..mengejut..tak tau kenape..jangkitan kuman kot..or salah makan..entah lah..sape tak nanges bile 1 1 kucing zura mati...tapi lame-lame macam dah biase..
die dah nak pegi..biarlah~..hhmmm...

2.taun lepas 28.9.2013..zura nanges giler-giler kat sekolah..sebabnye..biarlah rahsia..al least biarlah orang tu tau ape yang kiteorang rase..daripade cakap belakang-belakang..lebih baik die tau..kan..

3.september taun nie..hilang seorang abang..

4.kucing zura mati lagi..petang tadi..




zura baru nak intro pasal kucing-kucing zura..dah hilang 1..hhmm
tak apelah..

"janganlah kamu bersedih,sesungguhnya Allah bersama kita"
(At Taubah:40)




0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life