<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1542164732782740182\x26blogName\x3dA+Z+U+R+A\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/\x26vt\x3d-1678242084661114700', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
assalamualaikum

welcome,i'm azura..19..johorean..
nice to meet you..



+ follow | Email | twitter | Facebook
Home | Dashboard
Friends:

chitchat:



Google + follower



recent update :
"selamat hari ibu,mak"
written on Saturday, 10 May 2014 @ 20:46 ✈

بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ
assalamualaikum..


macam semua orang tau..esok 11.5.2014 adelah hari ibu..kat facebook nie dah banyak orang post gambar kenangan dengan ibu die..
so zura pon nak jugak..haha..


nie lah mak zura yang cantik..
orang kate nak tengok wajah tua kita nanti macam mana..tengok laa mak ayah kita..
so tu lah mungkin wajah tua zura nanti..hihi..

"adik sayang sangat-sangat kat mak..adik tak tau macam mane nanti kalau mak dah tak ade..so adik selalu berharap..nanti biarlah adik yang pergi dulu ea mak..sebab adik tak dapat bayangkan ape yang akan adik rase nanti..
adik mintak maaf banyak-banyak sebab adik tau dosa adik banyak kat mak..tapi adik malu nak cakap..adik tau adik selalu buat mak ngan abah nangis..tapi mak tetap sayang kat adik..T_T"



sekian~
اَلحَمْدُللَّهِ

1 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life