<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1542164732782740182\x26blogName\x3dA+Z+U+R+A\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/\x26vt\x3d-1678242084661114700', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
assalamualaikum

welcome,i'm azura..19..johorean..
nice to meet you..



+ follow | Email | twitter | Facebook
Home | Dashboard
Friends:

chitchat:



Google + follower



recent update :
si Hantu Maggi mengidam Maggi
written on Saturday, 11 January 2014 @ 12:13 ✈

hi korang..ape kaba..hehe..tak pernah-pernah tanye..
siape kat sini hantu maggi..tak kesah laa ape jenis,jename,perise maggi..angkat kaki..heee~
yeah..kite gang laa awak..biasenye orang yang suke maggi nie mesti bergelar seorang student kan..tak kesah laa student skola ke..U ke..orang yang dah agak berumur nie agak kureng sikit laa kan..kecuali kalau diorang jenis malas nak masak..hihi..

mesti banyak kali kite dengar tak bagus sebenarnye kite makan maggi banyak-banyak..tak bagus untuk otak..tapi zura rase otak zura macam ok je..tak rase biol ke ape..haha..mak zura pernah cakap..maggi nie Pembunuh Senyap..ayo pembunuh juga ka..
sebab die mybe akan serang kat buah pinggang..yela..maggi nie bukan makanan berkhasiat pon..makan 1 konfem tak kenyang kan..just mee n kuah kosong je..so korang kene laa tambah bahan-bahan yang berkhasiat kat dalam tu..macam telur..sayur ke..ayam ke..ape-ape je laa..
tibe-tibe terase lapar pulak..haha..

berbalik kepade tajuk..ye zura menang hantu maggi..zaman sekolah rendah dulu-dulu tak laa..sekarang je..nie jangkit kakak zura laa nie..
kalau kite tengok..kat malaysia nie ade bermacam-macam jenis maggi..tak masuk yang di import dari luar..macam mee sedap tu..dah macam-macam jenis maggi zura makan..dari yang perise itik..seefood..semua laa..(tapi itik tu tak bape sedap sangat)..
tapi....ade satu jenis nie..memang zura recomended kat korang..maggi nie dah lame dah..cume kurang popular sikit..kadang-kadang tak semua kedai ade jual..kalau kat pasaraye besar ade laa...
maggi ape tu..
.
.
.
.
.
jeng-jeng-jeng

yeah..maggi super...mungkin korang ade pernah nampak kan..hehe..
so beli laa...try rase..
zura rase maggi nie laa yang paling lembut..paling halus..paling sedap pernah zura makan..
yang lain pon sedap jugak..cume mee maggi die kurang halus..

dalam 2 hari yang lepas..zura memang tengah nak sangat makan maggi..nie sebab tengok  2 days 1 night..diorang masak maggi campur nasi laa.campur tuna laa..macam sedap je..
so alang-alang abah zura nak pegi kedai..kirim sekali..zura memang macam nie..tau order je..haha..
abah zura kalau beli..main beli je..
so abah zura mintak cup maggi yang dah pernah guna,takut tak cam nanti nak beli..
sampai 3 kedai abah zura cari..siap bawak masuk cup maggi tu..tunjuk kat tuan kedai..hihi..ohh my abah..tak ade jugak..last-last beli yang lain..makan je laa..

so sekian..

1 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life