<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1542164732782740182\x26blogName\x3dA+Z+U+R+A\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/\x26vt\x3d-1678242084661114700', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
assalamualaikum

welcome,i'm azura..19..johorean..
nice to meet you..



+ follow | Email | twitter | Facebook
Home | Dashboard
Friends:

chitchat:



Google + follower



recent update :
BIla Special Tersasul Double
written on Saturday, 11 January 2014 @ 00:35 ✈

hii..
ape ke bende yang special yang double nie..??hal yang berkaitan makanan..ape lagi kalau bukan burger..hehe..
zura ngan mak zura dah lame ngidam nak makan burger..dah lame giller kot tak makan..kat tempat zura nie susah sikit nak cari..kalau nak ade seberang jalan besar...dah kene melintas tengah-tengah malam bute nie..huhu..
kedai tu kalau orang time tak nak die bukak..bile excited nak pegi beli die tutup pulak..haha..saje je kan..
malam tadi..alhamdulillah die bukak..zura teringin nak yang ade daging and ade telur(selere besar)..tapi betul-betul lupe ape bende namenye ek..lupe sangat-sangat..

sekali mak zura ade tersebut double..so minda zura dah terset..ohh double daging tu name nye..so..dah sampai kedainye..order laa..cakap "double daging 2"..then zura ngan mak zura singgah kedai jap..then mase nak bayar..tengok harge..RM3.30 satu..awat mahal sangat..bukan 2 ringgit lebih ke..
sekali otak terfikir..TING!!..laaaa yang zura nak tu namenye SPECIAL bukan DOUBLE..
awat otak nie jem sangat nie..dah terorder..bayar je laa...makan je laa..
tapi rase menyesel betul..tak tengok betul-betul sebelum order..ape laa zura nie..


nie yang zura nak..


tapi nie yang zura order..

tapi rm3.30 tu kire murah kot..tak tau laa kalu kat bandar-bandar besar ek..hehe..
ape-ape pon..terlajak perahu boleh di undur,terlajak kata buruk padahnye..
sekian..



1 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life