<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1542164732782740182\x26blogName\x3dA+Z+U+R+A\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/\x26vt\x3d-1678242084661114700', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
assalamualaikum

welcome,i'm azura..19..johorean..
nice to meet you..



+ follow | Email | twitter | Facebook
Home | Dashboard
Friends:

chitchat:



Google + follower



recent update :
jawab soalan,dapat mata,boleh cash out..jom!
written on Sunday, 29 December 2013 @ 17:51 ✈


hari nie zura ade belajar benda baru..iPanelonline


ape tu..??
iPanelonline tu boleh tolong korang untuk jana pendapatan dengan hanya menjawab survey yang diorang bagi..sesiapa pon boleh join..tak kisah laa tak ada blog ke..tak ada twitter ke..hanya menjawab soalan..setiap soalan tu mempunyai mata yang tersendiri..contohnya 1 soalan ada 300 mata dan sebagainya.
setiap 100 mata membawa kepada rm1.oo.
contoh selepas korang sign up..akan keluar kotak macam nie..


klik kat tajuk selidik tu..jawab soalan yang dia bagi..then boleh dapat mata..makin banyak korang jawab..makin banyak mata korang dapat..then boleh dapat duit..hihi..
bagi zura bende nie lagi senang dari nuffnang,churp-churp,says dan jenis-jenis iklan yang lain..tak payah share ape-ape..just jawab survey je..

so ape tunggu lagi..jom sign up..>sini<

tapi korang kene ade account paypal untuk cash out duit tu..
tak tau macam mana nak buat account tu..
sign up kat >sini<



6 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life