<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1542164732782740182\x26blogName\x3dA+Z+U+R+A\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/\x26vt\x3d-1678242084661114700', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
assalamualaikum

welcome,i'm azura..19..johorean..
nice to meet you..



+ follow | Email | twitter | Facebook
Home | Dashboard
Friends:

chitchat:



Google + follower



recent update :
when Pink turned into Blue
written on Wednesday, 25 December 2013 @ 00:42 ✈

alhamdulillah..hari nie..blog zura dah berwajah baru..
agak lame jugak laa nak edit-edit sebab zura tak ade idea nak design macam mane..
yela..zura tak se-terror korang dalam edit-mengedit nie..huhu..so buat yang mampu je..


nie yang lame..pink-pink bagai..haha..
sekerang zura lagi sikit dari pink-pink tu..tukar jadi warne biru pulak..tapi tangan nie tetap gatal nak gune warne pink..haha..so ade la sikit-sikit terselit pink..
pink bukan warne favourite sebenarnye..cume bile buat kat blog jadi cantik kan..senang nak matching dengan yang lain..

tapi sesekali nak tukar arah ape salahnye..ye dak..huhu..
so jadi laa biru nie..
ade ape-ape yang perlu di perbetulkan bagi tau ea..nanti zura edit lagi..
sorry zura kalau tak cantik..menyakitkan mate ke..cakap tau..

zura still guna blogskin..sebab agak senang laa..hehe..
(sebenarnye dah bape kali edit guna template yang ade nie..tapi tak jadi je..haha)
aa lagi satu..zura saje guna background putih sebab tak tau nak matching dengan style ape..so ade ape-ape cadangan akan dipertimbangkan..ok..



0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life