<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1542164732782740182\x26blogName\x3dA+Z+U+R+A\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/\x26vt\x3d-1678242084661114700', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
assalamualaikum

welcome,i'm azura..19..johorean..
nice to meet you..



+ follow | Email | twitter | Facebook
Home | Dashboard
Friends:

chitchat:



Google + follower



recent update :
Aku tak suka Abah bila...
written on Tuesday, 7 January 2014 @ 08:05 ✈

semua orang ade kerenah die masing-masing,tak kire lelaki,perempuan,tua atau muda..tapi orang selalu kate..makin tua makin banyak kerenahnye..iye ke..huhu..
biase laa kan kalau dalam hidup nie,kite akan melalui babak-babak hidup yang kite tak suke..tapi bende tu lah yang akan kite ingat sampai bile-bile..
bagi zura,peratusan untuk mengingati peristiwa yang kita tak suka lebih tinggi daripada yang kita suka..it's depend on individual..



macam dalam keluarge..kebiasaan ahli-ahlinye kadang-kadang membuatkan kite macam menaympah ek..kalau dalam keluarge zura..abah zura yang paling cerewet..mak zura stedy je..huhu..(sorry abah..hihi)..ade time-time yang zura kadang-kadang tak suke kat abah zura..nak tau time bile..??

1.bile zura kat dapur
abah zura nie mulutnye yang banyak jalan daripada tanganye..ade aje yang nak dibebel bile zura kat dapur..ini tak kene,ini tak boleh..zura lebih suka masak ngan mak atau kakak zura je..senang..kadang-kadang zura dianggap macam budak kecik,padehal dah 19 tahun laa abah.."tak meletop tak dapur abah tu"..hoho..

2.bile abah zura pegang duit
mungkin kebanyakkan orang lebih suke bile ayah diorang gaji ke kan..tapi zura kureng suke sikit..mungkin sesetengah orang lelaki tak berape pandai nak budget gaji diorang ek..so jalan penyelesaiannye bia mak zura yang urus kan semuanye..kalau abah zura..entah ape-ape je yang dibuat dengan duit tu..hehe..

3.berebut tv
biasenye time-time lapang zura rajin tengok konsert kpop,drama korea,running man,2 days 1 night ke..tapi time-time nie laa.abah zura akan tuka cahnnel..nanti die cakap..
"tengok laa cite-cite sejarah ke..haiwan-haiwan ke"
tak kene dengan taste zura langsung..ape kate orang.."potong stim betol,tau laa bil abah bayar"..haha..kalau mak zura layan je ape zura bukak..

pade zura best 2 days 1 night daripade running man..hehe..boleh tengok kat tv 9 sabtu dan ahad,12.3o tengahhari~2.30 petang..

tapi ape yang abah zura ajar tu laa zura ingat sampai sekarang..walau baik buruk abah zura..zura sayang giller kat die..macam korang-korang jugak kan..
zura selalu berharap bia laa zura yang pegi dulu nanti..sebab zura tak tau macam mane hidup zura nanti bile die dah tak ade..

"abah..adik mintak maaf kalau adik selalu buat abah nangis"





2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life