<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1542164732782740182\x26blogName\x3dA+Z+U+R+A\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/\x26vt\x3d-1678242084661114700', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
assalamualaikum

welcome,i'm azura..19..johorean..
nice to meet you..



+ follow | Email | twitter | Facebook
Home | Dashboard
Friends:

chitchat:



Google + follower



recent update :
Aku benci silap mata
written on Monday, 20 January 2014 @ 18:53 ✈

hi..
sebenarnye tengah kering idea nak buat entry ape..kepale terase ning nong ting tong dah nie..hehe..tetibe teringat pasal bnde silap mate nie..
mungkin sesiape ade like fan page kakinovel(kot)..korang ade pernah nampak video pasal satu silap mate nie..kat youtube pon ade..
sesiapa nak tengok boleh tengok..sesiape macam takut macam zura nie..tak payah laa tengok..mungkin ade yang kate macam biase je..tapi orang yang penakut giller macam zura nie sampai trauma tengok video tu..

video pasal ape tuu??dok trauma-trauma semacam..hehe..
emm video tu tajuknye..terbunuh akibat kesilapan silap mate(kot)..
kat dalam video tu die ade tunjuk satu persembahan..silap mate..yang main potong-potong gune gergaji..lepas tu konon tak mati laa orang tu..
sekali ade satu kesilapan..betul-betul terpotong kat kepale..dah mati...kan naye tu namenye..
sumpah zura tak nak tengok lagi..
sejak tu..ape-ape jenis silap mate zura macam takut nak tengok..walaupon diorang guna bende-bende kecik je macam duit ke..syiling ke..
jadi takut..then macam menyampah nak tengok..haha..

nak tengok..??
zura dah warning awal-awal k..nak tengok..dipersilakan..tak nak pon tak ape..jangan jadi trauma sebab zura pulak nanti ea..(zura nak letak video nie pon jadi serba salah..)..nie jenis 18 tahun ke atas boleh tengok..


dah tengok??amacam..trauma tak..hihi..
kat youtube tu diorang dok komen padan-padan muke plak..ade yang ketawe plak tu..
isyh3...kebal sungguh jiwe diorang tu..

sekian..


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life