<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1542164732782740182\x26blogName\x3dA+Z+U+R+A\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pastelover.blogspot.com/\x26vt\x3d-1678242084661114700', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
assalamualaikum

welcome,i'm azura..19..johorean..
nice to meet you..



+ follow | Email | twitter | Facebook
Home | Dashboard
Friends:

chitchat:



Google + follower



recent update :
First time cash out iPanelonline..
written on Wednesday, 12 February 2014 @ 13:30 ✈

ini sticky post..siapa nak baca..boleh baca..siapa tak nak boleh scrool bawah ye sayang-sayang..

13.12.2013 hari tu zura dah cash out iPanelonline..rm10 je..hehe..zura sebenarnye saje nak test account paypal tu..takut ade error ape-ape2 ke..
kalau dah banyak..then burn..kan rugi..so zura test rm10 je dulu..
tak tau lagi pasal iPanelonline..tekan  >SINI<

terbukti laman web iPanelonline bukanlah scam..macam sesetengah laman web yang lain..
nak bukti..


zura cash out rm10..tapi yang masuk kat dalam paypal cume rm8.33..mybe ade tolak something kot..hehe..zura buat account nie baru sebulan lebih..and jarang jawab survey yang diorang bagi..so siape yang rajin online bolehlah kumpul mate banyak-banyak..then boleh cash out banyak..huhu..
bile korang dah cash out..tunggu dalam 2-3 hari baru email pengesahan tu akan datang..

berminat nak join..free je..
sign up >SINI<

Perhatian
1.tolong jujur mase jawab soalan yang diorang bagi..sebab duit yang datang tu hasil dari jawapan kite..tak nak kan makan duit haram..
2.kalau boleh hari-hari check..sebab dalam 1 hari mybe diorang akan bagi 1-2 soalan je..
3.semakin tinggi keaktifan kite menjawab...semakain kerap soalan yang die bagi..so makin banyak la mate yang akan kite dapat nanti..
4.100 mate membawe kepade rm1..

jom laa join..senang and mudah..huhu..



8 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life